Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 23:47 - Ангел в паралелни светове
Автор: piccola Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3348 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Отглеждам си паралелни светове. В саксия. На топло. С често поливане. И всяка вечер потапям  цветовете им в различни светове. И разказвам тихо. Шепнейки. Разлиствам тънките клонки и търся паразити. От онези черните, с много крака, няколко очи и твърди челюсти. Като в хорър мууви. Но по-страшно.

                Паралелни светове в които съм сама. Светове в които търся. Усмихвам се. Раздавам душата си на непознати хора и крещя колко съм щастлива. А после прегръщам думите и чупя, всичко, до което мога да се докосна.

                Всичко е разрешено в пралелните светове на малките цветя. Всичко е позволено и всичко се случва. Особено през кратките вечерни часове на самота. На спокойствие. На древност, запазена в съзнанието. Спомени.

                Усещам чуждите тегоби и ги приемам в себе си. Като изкривена сексуалност, зачеваща. Смъртно. Разбирам смисъла на думите, а ги оставям да бягат от мен. Без да ме докоснат. Без да ме наранят. Живея със стари спомени. С болка от непризнати чувства, с размити очертания на болка и грях, който ще нося до живот със себе си.

                Грях, който с удоволствие ще предам нататък. Тихо. Само с душата си. И с едно име. С една любов. Като дете на греха, но по-различно. Дете с греховно интересна душа. Усещам вибрациите във въздуха и се успокоявам за сетен път. Каквото има да стане ще се случи. С мен или без моята борба.

                А до тогава, мога да говоря за паралелните светове. Съдби. Тревоги. Паралелната любов. Стаена. Желана. За копнежите, съживяващи душата. За копнежите, раняващи околните. За спомените, смразяващи кръвта на оцелелите. За спомените с които ще продължиш живота си. За спомените, които тепърва предстоят. За интереса към теб самата. За смисъла. За вечното търсене на паралелните светове.

                Не ти достига малко кураж, а аз не знам как да ти обясня, че най-важната си ти. Ти и твоята душа. Ти и твоята любов. Ти и твоето желание за живот и развитие. Ти и твоите мечти. И махни оковите на ангела. Позволи му да полети. Не го връзвай към тленното, носталгичното . остави го да те заведе там, където душата ти отново ще е щастлива.

                Усещам пърхането на крилата. Във въздуха на паралелните светове.





Тагове:   Ангел,


Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. miaa - Красива импресия! Поздрави и ус...
30.07.2010 23:53
Красива импресия! Поздрави и усмивки:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: piccola
Категория: Други
Прочетен: 517377
Постинги: 66
Коментари: 428
Гласове: 10652
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930